SARIMSAKLI 2017.

    

 Sarimsakli - letovalište i vazdušna banja na obali Egejskog mora, udaljeno od naše granice samo 790 km, predstavlja nosioca razvoja turizma regije Ayvalik. Poznato je po najlepšoj peščanoj plaži na celom turskom priobalju dužine 8km, po izuzetno suvom vazduhu (svega 0,5% vlažnosti) i blizini borovih šuma. Za obolele od bronhitisa ili astme boravak u Sarimsakliju predstavlja pravi preporod. Sarimsakli je proglašen od strane Svetske zdravstvene organizacije za vazdušnu banju prvu u Evropi. Za decu tu je veliki Luna park, a za mlade 4 diskoteke sa programom do ranih jutarnjih sati. Ovo letovalište ima oko 100 hotela, brojne apartmane, puno restorana sa turskom, grčkom, italijanskom i srpskom kuhinjom. Nedaleko od Sarimsaklija nalaze se mnoga istorijska mesta: Troja (170km), Pergamon (65 km), Izmir (155 km) i Efes (250 km) do kojih se organizuju izleti.

 Preuzmite program

HOTEL OLCAY 2*

 

 

OLCAY 2* 

Hotel: Porodični hotel sa domaćom atmosferom.Udaljen od plaže minut hoda. Veliki salon sa bifeom, omogućava prijatan predah i druženje. Soba: dva, tri ili četiri ležaja. Klima, kupatilo, SAT TV, terasa.

Usluga: noćenje sa doručkom na principu “švedskog stola”., doplata za večeru na recepciji hotela. 


 HOTEL SEZAR 3*

SEZER 3* www.hotelsezer.com 

Hotel: Hotel je osvojio sve simpatije gostiju svojom besprekornom uslugom, pažnjom i ljubaznošću osoblja. Udaljen od plaže minut hoda. Na terasi ispred hotela je mali bazen 

(dečji i za odrasle) sa ležaljkama i bife. Hotel ima lift, bife i restoran. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu.

Soba: dva ili tri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu,telefon, SAT TV, mini bar, francuska terasa. Usluga: polupansion ( doručaki i večera) na principu “švedskog stola”.

 

   


 HOTEL KALIF 3*

KALIF 3* www.kalifhotel.com 

Hotel: Sa tradicijom. Od plaže je udaljen oko100 m. Na terasi ispred hotela je bazen (dečji i za odrasle) sa ležaljkama i bife. Hotel ima lift, bife, restoran lobi bar, saunu, skromniju opremu za fitnes,

stoni tenis i bilijar. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani besplatno. 

Soba: dva, tri ili četiri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, mini bar, telefon, SAT TV, terasu. Usluga: polupansion ( doručaki i večera) na principu “švedskog stola”.

 

   


 HOTEL AMPHORA 3*

AMFORA 3* www.hotelamphora.com 

Hotel: Udaljen od plaže 30 metara. Na terasi ispred hotela je bazen sa ležaljkama i bife. Sa terase je lep pogled na more. Hotel ima lift, bife i restoran. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani 

uključeni u cenu. 

Soba: dva ili tri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, SAT TV, terasa. Usluga: polupansion ( doručaki i večera) na principu “švedskog stola”.

   


 HOTEL BILLURCU 3+*

BILLURCU 3*+ www.billurcu.com

Hotel: nalazi se u mirnom delu letovališta. Od plaže je udaljen minutipo hoda. Ima dva bjekta: hotelski i apartmanski. Izmedju njih su 2 hotelska bazena sa ležaljkama + dečji bazen. Pored bazena su ležalke,

bar i mini vrt. Hotel ima lift, bife, restoran,lobi... Na plaži su hotelske ležaljke i suncobrani za goste hotela.. 

Soba: dva ili tri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, mini bar, telefon, SAT TV, terasa.   Apartmani: 2 + 2 ležaja, za 4 - 5 osoba, poseduju frižider.

Usluga: polupansion( doručaki i večera) na principu “švedskog stola”.

   


 HOTEL BUYUK BERK 3+*

BUYUK BERK 3+* www.ayvalikbuyukberkotel.com 

Hotel: nalazi se u centru Sarimsaklija, na šetalištu pored plaže, okružen zelenilom. Gostima je na raspolaganju otvoreni bazen sa pool barom gde mogu da se sklone od jakog podnevnog sunca i rashlade 

z piće. Mali aqua park - tobogan. U okviru hotela je restoran koji nudi jela lokalne i internacionalne kuhinje. Hotel ima lift,više barova, restoran, lobi, fitnes, saunu, dečju sobu za zabavu... 

Soba: dva, tri ili četiri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, mini bar, telefon, SAT TV, terasa. Najveći broj terasa nema pogled na more. Poseban zahtev za sobom sa pogledom na more je neostvarljiv. 

Usluga: pun pansion All Inclusive na principu “švedskog stola”.

 


HOTEL GRAND MILANO 3*

 

GRAND MILANO 3* www.grandmilanohotel.com 

Hotel: Nalazi se u centri Sarimsaklija, na pola minuta hoda od gradske plaže. Na samom ulazu u lobiju, dočekaće Vas ljubazno osoblje hotela i odmah ćete osetiti prijatnu atmosferu koja će vas pratiti 

tokom celog letovanja. U okviru hotela, gostima je na raspolaganju otvoreni bazen sa ležaljkama. Hotel ima lift, bife, restoran, lobi bar. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu. 

Soba: dva ili tri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, mini bar, telefon, SAT TV, terasa sa koje se pruža pogled na more.. Usluga: polupansion ( doručaki i večera) na principu “švedskog stola”.


 HOTEL ERGIN 3*

 

ERGIN 3* www.erginotel.com.tr 

Hotel: nalazi se u mirnom delu Sarimsaklija. Sa prijatnom atmosferom i enterijerom, sa ukusom nameštenim sobama gosti mogu uživati u kvalitetnoj usluzi. Hotel ima salu za koferencije, Jakuzzi, otvoreni bazen, parking, sopstvenu plažu, wifi. U celom hotelu je zabranjeno pušenje. 

Soba: dva ili tri ležaja. klima, kupatilo, fen za kosu, telefon, SATTV, terasu. Usluga: polupansion ( doručaki i večera) na principu “švedskog stola”.


 

HOTEL CINAR 4*

ČINAR 4* www.cinarhotelayvalik.net

Hotel: Potpuno nov hotel, prve goste primio u julu 2012.g. Činar u prevodu znači hrast. Udaljen od plaže 20 metara, od centra naselja oko 400 m. Ima dva bazena za odrasle i decu, dva restorana,

loby bar, snack bar, barove na plaži i pored bazena, wi-fi, lift. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu.

Soba: dva ili tri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, SAT LCD TV, terasa. Usluga: polupansion ( doručaki i večera) na principu “švedskog stola”.


 

HOTEL OLIVERA 3+*

OLIVERA 3*+ www.oliverahotel.com 

Hotel: nalazi se u centru Sarimsaklija, na šetalištu pored plaže, okružen zelenilom. Gostima je na raspolaganju otvoreni bazen sa pool barom. U okviru hotela je restoran koji nudi jela lokalne i internacionalne kuhinje. Hotel ima lift, bar, restoran, lobi... 

Soba: dva, tri ili četiri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, mini bar, telefon, SAT TV, terasa. Najveći broj terasa nema pogled na more. Poseban zahtev za sobom sa pogledom na more je neostvarljiv.

Usluga: All Inclusive na principu “švedskog stola”.

.

Kontakt

  • Jurija Gagarina 151 B, lokal 9, TC Piramida, Novi Beograd
  • 011/318-7-666
  • 065/318-7-666
  • skyline.travelbg@gmail.com
  • Pišite nam!
  • Pronadjite nas

Radno vreme

Ponedeljak - Petak
10.00h - 19.00h

Subota
10.00h - 15.00h

Pronadjite nas