Ammoudia

AMMOUDIA - leto  2018. 

Ammoudia se nalazi izmedju Parge (25 km) i Preveze (45 km), na obali jonskog mora. Do ovog lepog, kod nas ne mnogo poznatog letovališta, stiže se veoma lako i brzo, za manje od 3 i po sata vožnje novim autoputem od grčke granice (Egnatia Odos). Ammoudia je smeštena u prelepom zalivu sa tirkizno plavim morem i velikom peščanom plažom, možda i jednom od najlepših na obali jonskog mora. Baš tu, “mitska” reka Aheron (izvor reke je po grčkoj mitologiji ulaz podzemni svet boga Hada) se nakon dvadesetak kilometara toka uliva u more. Pored reke je lepo šetalište sa velikim brojem ribljih taverni sa odličnom svežom morskom ribom koje ima u izobilju zbog ušća i mešanja slatke i slane vode. Uz obalu se nalaze i mnogobrojni ribarski brodovi, kao i turistički čamci i brodići kojima se može ploviti uzvodno prema izvoru reke. Ammoudia predstavlja pravo mesto za bezbrižan porodični odmor, bez velike gužve, buke i ulica punih automobila. Blizina Parge i Preveze (pa čak i Lefkade - 70 kilometara) pruža mogućnosti za aktivan odmor, večernje izlaske, šoping izlete na Krf, Paksi, Itaku... Ukoliko se odlučite da Vaš odmor provedete u ovom malom raju, sigurno nećete pogrešiti. Kombinacija toplog mora, čiste reke, dobre hrane, neverovatno ljubaznih domaćina, maslinjaka i planina u zaledju, garanti su odlične klime i mogućnosti za uživanje. Ušće predstavlja pravi raj za pecaroše. Na desetak kilometara od Ammoudia, nalazi se i predivna plaža Vrachos. Sve u svemu, Ammoudia je jedan od naših favorita i garant za ODMOR 100%.

VILA IONIO

 

Mali hotel apartmanskog tipa, nalazi se skoro u centru (oko 150 metara), a opet dovoljno daleko od kafića i restorana da gosti mogu uživati u miru i tišini hotela i vrta koji ga okružuje. Plaža je udaljena oko 300 metara, a najbliži mini market je odmah pored. Vila Ionio u svom sastavu, pored studija, ima lepo dvorište sa vrtom, roštiljem i tremom za sedenje pozadi, recepciju i lobi sa malom bibliotekom. U našoj ponudi su studiji na visokom prizemlju i prvom spratu sa pogledom napred, na dvorište i mirnu ulicu. Dvokrevetni studiji sadrže deo sa opremljenom kuhinjom, dva standardna ležaja, kupatilo i lepu terasu sa garniturom za sedenje i tendom. Veličina studija je cca od 17 do 20 kvm + terasa. Četvorokrevetni studiji, pored dva standardna ležaja, imaju i standardne ležajeve na sprat (za decu do 14 godina). Veličina studija je cca od 19 do 22 kvm + terasa. Studiji su opremljeni klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta), malom rernom i SAT TV – om, a u lobiju besplatnom bežičnom internet konekcijom za ograničeni broj korisnika. Vila Ionio je A kategorije, ima peškire i mogućnost parkinga ispred vile na ulici.

VILA DINA

 

Vila starijeg datuma, nalazi se nedaleko od vile Vagia, malo izvan centra letovališta (oko 450 metra), u desnom delu zaliva i prelepe peščane plaže od koje je udaljena samo oko 140 metara. Vila Dina se sastoji od od jednog studija i apartmana na prizemlju sa izlazom na terasu - dvorište pregradjeno žardinjerama sa cvećem. Prostrani trokrevetni + 2 studo sadrži kuhinjski deo, deo za spavanje sa francuskim ležajem i sofom (kao standardni ležaj) iz kojeg se izvlači pomoćni ležaj (skoro kao pravi), kupatilo i terasu-dvorište sa garniturom za sedenje. U studiju se nalazi i manji pomoćni ležaj za dete do 8 godina, a opremljen je klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta) i TV – om. Veličina studija je cca 25 kvm + terasa. Četvorokrevetni duplex apartman se sastoji od  dve spavaće sobe sa fransuskim i dva standardna ležaja, opremljene kuhinje, kupatila i terase-dvorišta sa garniturom za sedenje. Svaka spavaća soba ima po televizor, a klima uredjaj (uz doplatu na licu mesta) se nalazi u kuhinjskom delu. Veličina apartmana je cca 30 kvm + terasa. Studio i apartman u kuhinji imaju mali šporet sa rernom i aspirator. Vila Dina je B kategorije, ima peškire i mogućnost parkinga ispred vile na ulici, a najbliži mini market je na cca 200 metara.

VILA VAGIA

 

Nalazi se nedaleko od vile Dina, malo izvan centra letovališta (oko 450 metra), u desnom delu zaliva i prelepe peščane plaže od koje je udaljena samo oko 100 metara. Vila Vagia, sa svojim odličnim studijima, apartmanom i lepim vrtom, smeštena je u mirnom i tihom okruženju, a pogled na more i plažu predstavlja pravi razlog zašto je ova vila pravi izbor u Ammoudia. Lepi, prostrani, dobro opremljeni trokrevetni studiji se nalaze u prizemlju i sa svojom prelepom velikom terasom imaju direktan izlaz u vrt. Sastoje se od dela sa opremljenom kuhinjom, dela sa francuskim i standardnim ležajem i kupatila (u jednom kosi, malo niži plafon). Veličina studija je cca 22 kvm + velika terase sa pogledom na more. Studiji su opremljeni klima uredjajem (uz doplatu na licu mesta) i bežičnom internet konekcijom (uračunati u cenu) za ograničeni broj korisnika i TV-om. Četvorokrevetni duplex apartman se sastoji od dve spavaće sobe sa francuskim ležajevima, opremljene kuhinje, bežičnu internet konekciju (uračunato u cenu) za ograničeni broj korisnika, kupatila i velike terase sa dve garniture za sedenje, tendama i pogledom na more. Svaka spavaća soba ima po televizor, klima uredjaj (uz doplatu na licu mesta) i izlaz na terasu. Veličina apartmana je cca 30 kvm + terasa. Studiji i apartman, u kuhinji imaju mali šporet sa rernom i aspirator. Vila Vagia je B+ kategorije, ima peškire i mogućnost parkinga ispred vile na ulici, a najbliži mini market je na cca 200 metara.

Kontakt

Pronadjite nas