Evia

E V I A - leto 2018.

 

Evia je drugo po veličini grčko ostrvo. Prostire se uz obalu Beotije i Atike od severnih Sporada, pa do ostrva Andros nadomak Kiklada. Evia se nalazi na jednom od najvažnijih pomorskih puteva Sredozemlja. Zahvaljujući ogromnom prirodnom bogatstvu i povoljnom položaju, spada u najrazvijenije oblasti stare Grčke, a prestonica Halkida, jedan je od najuticajnijih antičkih gradova. Severna obala ostrva blago se spušta u more stvarajući slike fascinantne lepote. Ova oblast doživela je snažan turistički razvoj poslednjih decenija. Posebno mesto zauzimaju Pefki, Limni, Edipsos. 

Pefki se nalazi na severnom rubu Evije naspram planinskog venca Pilion, nadomak ostrva Skiatos. Mesto se pruža uz 4 km dugu plažu koja fascinira lepotom i nesvakidašnje čistim morem. Plavo i mirno, glavni je utisak koji vas osvaja u susretu sa morem, u ovom mestu koje je u sebi objedinilo sve čari Mediterana - rajsku plažu i svežinu četinarskih hladova. Sliku turistički razvijenog mesta dopunjava veliki broj kafeterija i noćnih klubova, koji Pefki čine zanimljivim i noću. Evia ima najrazvijeniju ribarsku flotu u Grčkoj, pa se u veoma prijatnoj atmosferi ribljih restorana duž obale, služe specijaliteti od sveže ribe po popularnim cenama. 


VILA MERI - PEFKI leto 2018. u prodaji

 Preuzmite program 

Odlično održavana vila starijeg datuma, (I sprat renovinaran 2013. godine), nalazi se na oko 300 metara od plaže i na oko 400 metara od centra Pefkija. Smeštena u lepom dvorištu prepunom cveća i drveća, vila Meri se sastoji  od apartmana na visokom prizemlju i prvom spratu sa pogledom na dvorište i ulicu. Opremljeni su plafonskim ventilatorom (I sprat), u kuhinji velikim frižiderom sa zamrzivačem, klima uredjajem i bežičnim internetom (uračunati u cenu) i TV - om. Dvokrevetni + 1 apartmani (malo izdignuto prizemlje - nerenovirani i I sprat) sadrže opremljenu kuhinju, sobu sa dva, standardna ležaja ili francuski i pomoćni ležaj, kupatilo i lepu veliku terasu sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca 20 kvm + terasa. Trokrevetni + 1 apartman na I spratu, u spavaćoj sobi ima francuski i standardni ležaj, a u kuhinji pomoćni. Veličina apartmana je cca 25 kvm + velika ugaona dvostrana terasa. Četvorokrevetni duplex apartman na I prvom spratu se sastoji od kuhinje, kupatila i dve manje spavaće sobe (francuski i dva standardna ležaja). Veličina apartmana je cca 30 kvm + velika ugaona trostrana terasa. Vila Meri je B kategorije, ima peškire i mogućnost sopstvenog parkinga.


 

VILA PAPADIOTI - PEFKI leti 2018. u prodaji

 Preuzmite program 

Odlično održavana vila starijeg datuma, nalazi se na oko 200 metara od plaže, u mirnom delu centra Pefkija, u blizini šetališta i prodavnica. Pored lepog dvorišta sa stolom i klupama za sedenje, vila Papadioti ima mali lobi , a sastoji se od apartmana na visokom prizemlju i prvom spratu sa pogledom na dvorište i ulicu. Opremljeni su klima uredjajem i bežičnim internetom (uračunati u cenu) i TV - om. Dvokrevetni i trokrevetni apartmani sadrže opremljenu kuhinju (mali šporet sa rernom), sobu sa dva, odnosno tri standardna ležala kupatilo i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca 17 - 19 kvm + terasa. Vila Papdioti je B kategorije, ima jedan peškir po osobi i ima mogućnost sopstvenog parkinga.


 

VILA RANIA - PEFKI leto 2018. u prodaji

 Preuzmite program 

Jedna od bolje lociranih vila novijeg datum, nalazi se na oko 30 metara od plaže, izdvojena iz centra letovališta, na oko 550 metara od hotela Galini. Pored lepog malog dvorišta sa tremom, stolom i klupama za sedenje, zidanog roštilja, vila Rania se sastoji od studija na visokom prizemlju sa pogledom na mirnu ulicu. Opremljeni su plafonskim ventilatorom, klima uredjajem i bežičnim internetom (uračunati u cenu) i TV - om. Dvokrevetni + 1 studiji sadrže opremljenu kuhinju sa stolom za ručavanje, velikim frižiderom sa zamrzivačem i malim šporetom, deo za spavanje sa francuskim ležajem i jednim na otvaranje, kupatilo i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca 22 kvm + terasa. Vila Rania je A kategorije, ima peškire i ima mogućnost sopstvenog parkinga.


 

VILA VIOLETA - PEFKI - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program 

Vila Violeta se nalazi na odličnoj poziciji, na oko 150 metara od plaže, u mirnom delu centra Pefkija, u blizini šetališta i prodavnica. Pored malog dvorišta, vila Violeta se sastoji od studija na malo izdignutom prizemlju i prvom spratu sa pogledom na dvorište i ulicu. Lepi i porostrani dvokrevetni i trokrevetni studiji su opremljeni klima uredjajem i bežičnim internetom (uračunati u cenu) i TV - om. Sadrže opremljenu kuhinju sa dva odnosno tri ležala (francuski, odnosno francuski sa standardnim), kupatilo i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Četvorokrevetni studio ima francuski i dva standardna ležaja. Veličina studija je cca 19 - 22 kvm + terasa sa tendama. Vila Violeta je B kategorije, ima peškire i ima mogućnost sopstvenog parkinga.


  VILA PEFKI - PEFKI - u prodaji leto 2018.

  Preuzmite program 

Vila Pefki se nalazi na odličnoj poziciji, na oko 150 metara od plaže, u mirnom delu centra Pefkija, na oko 350 metara od centra letovališta. Pored velikog, lepog dvorišta sa stolovima za sedenje, vila Pefki se sastoji od studija i apartmana (Sabra na I spratu) sa pogledom na dvorište i ulicu. Lepi dvokrevetni studiji i apartmani su opremljeni  klima uredjajem i bežičnim internetom (uračunati u cenu) i TV - om. Sadrže opremljenu kuhinju (apartman izdvojenu) sa dva ležala (francuski, odnosno dva standardna), kupatilo i lepu terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 20 kvm, a apartmana 25 kvm + terasa. Vila Pefki je B kategorije, ima peškire i nema mogućnost sopstvenog parkinga, ali je moguć na ulici ispred vile. 


 

VILA STELIOS - PEFKI - leto 2018. u prodaji

Preuzmite program

Odlična vila novijeg datuma, nalazi se na oko 130 metara od plaže, u mirnom delu centra Pefkija, u blizini šetališta i prodavnica. Pored lepog dvorišta, vila Stelios se sastoji od studija i apartmana na malo izdignutom prizemlju, prvom  drugom spratu sa pogledom na dvorište i ulicu. Opremljeni su klima uredjajem i bežičnim internetom (uračunati u cenu) i TV - om. Dvokrevetni + 1 i trokrevetni studiji sadrže opremljenu kuhinju, dva ležaja (francuski ili dva standardna i fotelju na otvaranje) odnosno tri standardna ležala, kupatilo i lepu veliku terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 19 - 24 kvm + terasa. Četvoroktrvrtni apartmani se sastoje od kuhinje i dela za spavanje sa francuskim ležajem, spavaće sobe sa dva standardna ležaja, kupatila i lepe velike terase sa garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca 26 kvm + terasa. Vila Stelios je B + kategorije, ima peškire i nema mogućnost sopstvenog parkinga.


 

VILA MAKRIS PEFKI - leto 2018. u prodaji

Preuzmite program

Odlična vila starijeg datuma sa nedavno renoviranim studijima i apartmanima, nalazi se na obali i od plaže je deli samo ulica i šetalište. Hotela Galini i agencija našeg lokalnog partnera je prekoputa, a od stogog centar se nalazi na oko 250 metara. Vila Makris se sastoji od studija i apartmana na prvom spratu sa direktnim ili bočnim pogledom na more , kao i pozadi, na tiho i zeleno dvorište. Opremljeni su klima uredjajem i bežičnim internetom (uračunati u cenu) i TV - om. Neveliki dvokrevetni i trokrevetni studiji sadrže opremljenu kuhinju, dva ležaja (francuski) odnosno francuski i standardni, kupatilo terasu sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 17 - 19 kvm + terasa. Nekoliko studija ima direktan i nekoliko bočni (uže terase) pogled na more. Neveliki četvoroktrvrtni i petokrevetni apartmani se sastoje od kuhinje sa delom za spavanje sa francuskim, odnosno dva standardna ležaja, spavaće sobe sa francuskim, odnosno 3 standardna ležaja, kupatila i lepe terase sa garniturom za sedenje i sa pogledom na more ili dvorište. Veličina apartmana je cca 25 kvm + terasa. Vila Makris je B + kategorije, ima peškire i nema mogućnost sopstvenog parkinga. Na drugom spratu se nalazi deo vile koji se zove Maltemia.


 

 VILA DIAMOND - EDIPSOS u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Diamond se nalazi u centralnom delu Edipsosa, udaljena oko 200 m od plaže sa termalnim izvorima i na oko 300 m od glavnog šetališta. Raspolaže 1/2 i 1/3 studijima koji su raspoređeni na prvom i drugom spratu.
Svaki studio u svom sastavu ima kompletno opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), TV,AC i terasu. Vila ima lift i WI-FI internet, čije je korišćenje besplatno.
Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.


 

VILA EMORFIA - EDIPSOS - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Evmorfia vazi za jednu od najlepših vila u Edipsosu. Nalazi na oko 120m udaljenosti od plaže, u neposrednoj blizini hotela Hermes i Kentrikon.
Vila Evmorfia raspolaže sa dvokrevetnim studijima sa mogućnošću dodavanja jednog pomoćnog ležaja, koji se nalaze na prvom i četvrtom spratu objekta. Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, TWC , terasu, TV i AC. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Vila Evmorfia poseduje recepciju i lift. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.


 

VILA LIA - EDIPSOS - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Lia se nalazi u centralnom delu Edipsosa, udaljena oko 200 m od plaže sa termalnim izvorima i na oko 300 m od glavnog šetališta. Vila raspolaže 1/2 studijima koji su raspoređeni na prvom, drugom i trećem spratu. Svaki studio u svom sastavu ima kompletno opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), TV, AC i terasu. Vila poseduje lift i ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.


 

VILA ORION - EDIPSOS - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Orion se nalazi u centralnom delu Edipsosa, udaljena oko 200 m od plaže sa termalnim izvorima i na oko 300 m od glavnog šetališta. Vila ima lepo uredjen vrt, zajednički salon za goste, lift. Raspolaže 1/2, 1/3 i 1/4 studijima koji su raspoređeni na drugom, trećem i četvrtom spratu. Svaki studio u svom sastavu ima kompletno opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), TV, AC i terasu. Na četvrtom spratu studiji imaju veliku zajedničku terasu sa pogledom na more i okolne vile. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.


 

EVIA KYPRIANOS - EDIPSOS - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Kyprianos se nalazi na oko 180 m od plaže. Vila Kyprianos raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima raspoređenim na prvom, drugom i trećem spratu. Svaki studio sadrži opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), TV, AC i terasu.   Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.


 

VILA OASIS - EDIPSOS - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Oasis je još jedan od objekata u našoj ponudi koji se po svom estetskom izgledu izdvaja u Edipsosu. Nalazi se na oko 80 m od plaže sa termalnim izvorima u neposrednoj blizini hotela Hermes i Kentrikon. Vila Oasis raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja koji su raspoređeni na prvom, drugom i trećem spratu. Svaki studio u svom sastavu ima adekvatno opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), TV, AC i terasu. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana. Vila Oasis poseduje recepciju i lift.


 

VILA RITSONI - EDIPSOS - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Ritsoni se nalazi u oblasti Platania u blizini hotela Rodon i hotela Mytho. Udaljena je oko 150 m od plaže. Raspolaže sa dvokrevetnim studijima raspoređenim u prizemlju na prvom i drugom spratu. Svaki studio u svom sastavu ima kompletno opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), TV, AC  i terasu. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.


 

VILA TZOBANNA - EDIPSOS - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Tzobanna se nalazi u samom centru Edipsosa na oko 200 m od plaže. Vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima na trećem spratu. Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, kupatilo(TWC), TV, WI-FI, AC i terasu. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Vila Tzobanna poseduje recepciju i lift. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.


 

VILA VIANNA - EDIPSOS - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Vianna se nalazi u samom centru letovališta Edipsos na oko 200 m od plaže i oko 5 minuta hoda do termalnih izvora. Moderno uređena vila poseduje recepciju, prostran lobi sa barom,WI-FI, lift, dvorište sa roštiljem. Vila Vianna raspolaže sa dvokrevetnim studijima koji su raspoređeni na prvom spratu. Svaki studio u svom sastavu ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo(TWC), TV, AC, terasu. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu aranžmana.


 

VILA ANEMOS - PEFKI - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Anemos se nalazi na 150 m od mora. Nalazi se u mirnom delu Pefkija okružena maslinjacima. Vila nudi smeštaj u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima kao i trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima koji su raspoređeni na prvom i drugom spratu. Sve jedinice imaju opremljenu mini kuhinju, TWC, terasu, TV i AC. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.


 

VILA NATASHA - PEFKI - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Natasha se nalazi u mirnom delu Pefkija, udaljena svega 50 m od mora, dok je udaljenost od centra oko 100 m. Vila poseduje 1/2 i 1/3 studija, koja su raspoređena u prizemlju. Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, TWC , terasu, TV i AC. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.


 

VILA ASMINIA PEFKI - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Asimina se nalazi u neposrednoj blizini mora ( udaljena svega 20 m ), dok je udaljenost od centra i gradske plaže oko 200 m. Vila poseduje 1/2 i 1/3 studija, koja su raspoređena u prizemlju i na prvom spratu. Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, TWC , terasu, TV i AC. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.


 

VILA FEI - PEFKI - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Fei se nalazi u centru grada, na samom gradskom šetalištu uz more. U prizemlju vile se nalazi kafić. Moderno uređena, vila Fei raspolaže sa 1/2 apartmanima sa dodatnim pomoćnim ležajem raspoređenim u prizemlju i na prvom spratu. Apartmani u svom sastavu imaju spavaću sobu, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, TV, AC i terasu. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.


 

VILA IOANNIS - PEFKI - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Ioannis se nalazi na 60 m od mora i isto toliko od uređenog šetališta. Vila poseduje 1/2 i 1/3 studija, koja su raspoređena u prizemlju i na prvom spratu. Svaki studio ima opremljenu mini kuhinju, TWC , terasu, TV i AC. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.


 

VILA KONTZIAS - PEFKI - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Kontzias se nalazi na udaljenosti od svega 30 m od mora, dok je od centra grada i gradske plaže udaljena oko 200 m. Vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima i  trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim dupleksima raspoređenim u prizemlju ili u visokom prizemlju. Studija u svom sastavu imaju opremljenu kuhinju, kupatilo ( TWC ), TV, AC i terasu. Dupleksi imaju dve spavaće sobe, opremljenu  kuhinju, kupatilo (TWC) i terasu. Vila ima WI-FI , čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.


 

VILA STILVI - PEFKI - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Stilvi se nalazi u mirnijem delu Pefkija, udaljena oko 60 m od plaže i oko 150 m od centra. Vila poseduje 1/2, 1/3 studija koji se nalaze na prizemlju, kao i 1/3 i 1/4 apartmane , sa dodatnim pomoćnim ležajem, koji su raspoređeni u prizemlju i na prvom spratu. Svaki studio u svom sastavu ima opremljenu kuhinju, kupatilo (TWC), terasu. Apartmani imaju odvojenu spavaću sobu, kompletno opremljenu kuhinju sa jednim do dva ležaja, kupatilo i terasu. Sve smeštajne jedinice poseduju TV i AC. U lepo uređenom dvorištu vile su i igralište za decu i  roštilj koji su na raspolaganju svim gostima tokom boravka. Vila ima sopstveni parking. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.


 VILA THEA - PEFKI - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Thea od mora je udaljena oko 60m a smeštena je na samom početku šetališta. Do najbliže plaže ima oko 150 m šetalištem uz more, a do centra oko 250 m. Vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima u prizemlju. Studiji poseduju veliku zajedničku terasu ispred vile opremljenu garniturama za sedenje sa pogledom na Pefki. Svaki studio poseduje opremljenu mini kuhinju, kupatilo (TWC), TV, AC. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.


 VILA ZOI - PEFKI - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila Zoi se nalazi na 150 m od mora i isto toliko od uređenog šetališta. Vila nudi smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim studijima kao i trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima koji su raspoređeni na prvom i drugom spratu. Sve jedinice imaju opremljenu mini kuhinju, TWC, terasu, TV i AC. Vila ima Wi-Fi, čije je korišćenje besplatno. Posteljina se menja na 5 dana. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana


VILA ANIXI - EDIPSOS - u prodaji leto 2018.

 Preuzmite program 

Lokacija (38.856185, 23.045097)  OPIS VILA: - VILA ANIXI (38.856185, 23.045097) nalazi se na odličnoj lokaciji, udaljena je 200m od plaže i isto toliko od centra mesta. Hipermarket Galaxias se nalazi na svega 70m od vile. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, TV-om, klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu smeštaja).  Peškiri – DA (1 veliki peškir za telo)/ WiFi – DA/ Parking – NE 
Struktura kreveta : 2 singl kreveta / ; 1/3 ST = 3 singl kreveta ili 1 francuski + 1 singl = 1/3 ST 


 

VILA KIKI - NEOS PIRGOS - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

- VILA KIKI (38.936320N, 23.076511E) se nalazi na 70m od mora i 150m od centra mesta. Vila raspolaže 1/2+1 i trokrevetnim studijima koji su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, TV-om, klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu).
Peškiri – DA (1 veliki peškir za telo) ; WiFi – DA ; Parking – NE Struktura kreveta : 1/2 ST = bračni krevet; 1/2+1 ST = bračni krevet + sofa na izvlačenje (185x110cm) 1/3 ST = bračni krevet + singl krevet


 

VILA KOLIZAS - NEOS PIRGOS - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

- VILA KOLIZAS (38.938294N, 23.076828E) se nalazi u prvom redu do mora i oko 80m od centra mesta. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima. Sve jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, TV-om, klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu). Peškiri – DA (1 veliki peškir za telo); WiFi – DA; Parking – NE  Struktura kreveta : 1/2 ST = 2 singl kreveta; 1/3 ST = bračni krevet + singl krevet 1/4 APT = bračni krevet + 2 singl kreveta; 1/5 APT = bračni krevet + 3 singl kreveta


 

VILA SPYROS - NEOS PIRGOS - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

- VILA SPYROS (38.937338N, 23.076452E) se nalazi na 50m od mora I 130m od centra mesta. Vila raspolaže trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim duplex (2 spavaće sobe) apartmanima. Sve jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, TV-om, klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu).

Peškiri – DA (1 veliki peškir za telo) ; WiFi – DA; Parking – NE 
Struktura kreveta : 1/3 ST = bračni krevet + singl krevet; 1/4 DUPLEX = bračni krevet + 2 singl kreveta


  VILA PANAJOTU CLEOPATRA - PEFKI - u prodaji leto 2018.

 Preuzmite program 

VILA PANAJOTU CLEOPATRA EVIA PEFKI

Jedna od naših najtraženijih vila i ove godine u ponudi na Ostrvu Evia mestu Pefki, je vila PANAJOTU CLEOPATRA.  Smeštena je u samom centru mesta, u prvoj ulici, preko puta mora. U prizemlju vile nalazi se pekara sa velikim izborom svežeg peciva, raznih vrsta hleba kao i tradicionalnih Grčkih slatkiša. Pored pekare u prizemlju vile nalazi se jedini bankomat u Pefkiju. U prizemlju vile sa bočne strane nalazi se lekarska ordinacija, preko puta apoteka, frizerski salon, a veliki market Andreu je nadomak same vile.

Nedaleko od vile PANAJOTU CLEOPATRA je marina od koje polaze turistički brodovi za Skijatos i mnoge druge izlete.

Vila PANAJOTU CLEOPATRA raspolaže studijima za smeštaj dve, tri ili četiri osobe i apartmanima za smeštaj četiri ili pet osoba od kojih su jedan apartman i jedan studio sa pogledom na more. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo – T/WC sa peškirima, terasu, TV i AC (klima uračunata u cenu). Francuski ležajevi su širine 150 cm, singl (standardni) ležajevi su širine 100 cm. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana. Svaki studio i apartman ima sto sa stolicama u kuhinji i na terasi. Vila poseduje sopstveni parking, uređeno dvorište, roštilj i internet koji su gostima na raspolaganju.

Letujte u vili PANAJOTU CLEOPATRA i proverite zašto se naši putnici vraćaju u Pefki.

GPS KOORDINATE: 39°00´64.34˝N / 23°20´94.38˝E


 VILA KAVO DORO - PEFKI - u prodaji leto 2018.

 Preuzmite program

VILA KAVO DORO SA POGLEDOM NA MORE

U ponudi za leto 2018. na ostrvu Evia, mesto Pefki, izdvajamo vilu KAVO DORO, koja se nalazi u prvoj ulici, preko puta mora. Vila raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe od kojih dva studija imaju direktan pogled na more. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo – T/WC sa peškirima, terasu, TV i AC (klima uračunata u cenu). Francuski ležajevi su širine 150 cm dok su singl (standardni) ležajevi širine 100 cm. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana. Vila ima internet koji je gostima na raspolaganju. U sklopu vile Kavo Doro nalazi se istoimeni Restoran-picerija, gde po povoljnim cenama možete uživati u tradicionalno pripremljenoj pasti, picama i kvalitetnom Grčkom vinu.

Restoran- picerija KAVO DORO poseduje deo plaže sa ležaljkama i suncobranima, gde je dovoljno da od ljubaznih konobara naručite piće i možete uzivati u odmoru u grčkom stilu.

GPS KOORDINATE: 39°01´19.45˝N / 23°21´25.34˝E


 VILA MARIA LOUIZA - PEFKI - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

Vila MARIA LOUIZA sa bazenom

Vila MARIA LOUIZA sa bazenom, dragulj naše ponude u Pefkiju, spada u kategoriju Aparhotela. Smeštena je 350 m od mora i plaže i okružena cvetnim vrtovima u kojima se nalazi bazen, kao i mini dečije igralište.

Vila MARIA LOUIZA raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe, kao i apartmanima za smeštaj četiri ili pet osoba. Studiji u prizemlju su prilagođeni za boravak osoba sa invaliditetom. Sve smeštajne jedinice su izuzetno prostrane i opremljene modernim nameštajem. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju sa mini elktričnim šporetom i rernom, kupatilo opremljeno peškirima – T/WC, TV, AC (klima uračunata u cenu) i terasu sa komarnikom. Svaki studio i apartman ima sto sa stolicama u kuhinji i na terasi. Francuski ležajevi su širine 150 cm., a singl (standardni) ležajevi su širine 100 cm. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana. Korišćenje interneta je gostima na raspolaganju. Obezbeđen je besplatan parking u sklopu vile.

GPS KOORDINATE: 39°01´06.82˝N / 23°21´63.06˝E


 

VILA DIMITRA - PEFKI - u prodaji leto 2018.

Preuzmite program

VILA DIMITRA sa dvorištem

Vila DIMITRA sa dvorištem nalazi se u centralnom delu mesta nadomak naše vile Panajotu Cleopatra u neosrednoj blizini marine. Smeštena je u neprometnoj, drugoj ulici na samo 50 m od mora, okružena izuzetno uređenim dvorištem sa zelenilom. U neposrednoj blizini vile nalaze se: lekarska ordinacija, apoteka, pekara,bankomat, super market i frizerski salon.

Vila DIMITRA raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe i apartmanima za smeštaj četiri osobe. Sobe su prostrane i komforne. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu i zidom odvojenu kuhinju, kupatilo –T/WC sa peškirima, terasu, TV i AC ( klima je uračunata u cenu ).

Peškiri i posteljina se menjaju na svakih 5 dana.

Francuski ležajevi su širine 150 cm, a singl (standardni) ležajevi su širine 100 cm.

Gostima je na raspolaganju internet koji je besplatan.

Na šetalištu, nedaleko od vile DIMITRE, pored mora nalazi se veliki broj taverni, giromanija, picerija, kafića, poslastičarnica i mini pijaca na platou ispred marine.
Preporučujemo vam da probate giros u „Giromaniji“, koja se nalazi u glavnoj ulici, a koju drže vlasnici vile DIMITRA.

GPS KOORDINATE: 39°00´62.10˝N / 23°21´00.94˝E


 

Kontakt

Pronadjite nas