Skopelos

SKOPELOS 2018.

 

Skopelos je veliko šumovito ostrvo, na tri i po sata plovidbe trajektom od Volosa, odnosno manje od sat plovidbe od Skiatosa. Važi za mirnije i zelenije ostrvo od Skiatosa i ako su deo istog arhipelaga, Sporades. Poznat je po velikom broju prelepih plaža, velikim površinama borove šume kao i maslinjaka. Glavni grad je Skopelos, a pored njega postoji još nekoliko sela, manjih letovališta i Glosa, kao druga luka, najbliža Skiatosu. Zajedno sa ostrvima Skiatos, Alonisos i nekoliko manjih, Skopelos je deo Marina nacionalnog parka, u kojem žive mnoge retke životinjske vrste, medju kojima su najpoznatije mediteranske foke. Skopelos je tipičan ostrvski gradić sa mnoštvom prodavnica, taverni, barova, marinom i dobrom noćnom zabavom. Ukoliko ste za mirniji ili porodični odmor, onda je ovo ostrvo pravi izbor za Vas. Naši hoteli su smešteni u i oko grada, a kretanje po ostrvu do obližnjih plaža je organizovano lokalnim autobusima na svakih petnaestak minuta, od rano ujutro, pa do kasnih večernjih sati. Sa Skopelosa se lako stiže i do trećeg poznatog ostrva, Alonisos.

 Preuzmite program

VILA RANIA - GRAD SKOPELOS

 

Vila Rania je starijeg datuma, nalazi se na odličnj lokaciji, na svega oko 200 metara od luke i centra Hore (grada Skopelosa). Od gradske plaže je udaljena oko 200 metara. Plaža sa barovima i tavernama je uredjena, peščana i idelana za celodnevni boravak, kupanje i sunčanje. Vila se satoji iz trokrevetnih apartmana na prizemlju i prvom spratu, sa pogledom na vrt ili ka moru u daljini. Opremljeni su TV-om, bežičnim internetom, jednim klima uredjajem (uračunati u cenu), u kuhinji malim šporetom sa rernom i veličine su cca 40 kvm + terasa. Dvokrevetni i trokrevetni + 1 apartmani sadrže opremljenu kuhinju, deo sa standardnim ležajem i ležajem na otvaranje (skoro kao pravi), spavaću sobu sa dva standardna ili manjim francuskim ležajem, kupatilo i manju terasu sa garniturom za sedenje. Vila Rania je B+ kategorije, ima peškire i nema parking. Vilu preporučujemo svima koji žele da borave u gradu, u centru zbivanja, a u blizini plaže.


 VILA AGGELOS - HORA (GRAD SKOPELOS)

 

Kompleks starijeg datuma, smešten u prelepom mediteranskom vrtu, okružen cvećem i maslinama, nedaleko od Hore (grada Skiatos), na manje od oko 1500 metara od centra i plaže. Zahvaljujući svom dobrom položaju (izmedju Hore i Stafilosa), Aggelos predstavlja dobru polaznu tačku za obilazak plaža i letovališta širom Skopelosa. Kompleks se sastoji od četiri objekta, od kojih u prvom do bazena i drugom, Agencija ima studije na viskom prizemlju, sa pogledom na vrt ili direktno na prelepi veliki bazen, okružen ležaljkama i suncobranima. Tu je i veliko dvorište, bar pored bazena, zidani roštilj sa klupama, parking, igralište za decu i recepcija sa malim lobijem. U dvokrevetnim studijima se nalazi kuhinja, francuski ležaj, kupatilo i lepa terasa sa garnituroim za sedenje i pogledom na bazen ili vrt. Opremljene su TV-om, bežičnim internetom i klima uredjajem (uračunati u cenu). Veličina sobe je cca 20 kvm + terasa. Vila Aggelos je B kategorije, ima peškire i parking. Vilu preporučujemo ljubiteljima prirode, mirnog odmora i rekreacije. Autobuska stanica do Hore i Stafilosa ili Panormosa i Glose je u neposrednoj blizini. Pored vile se nalazi odlično snabdeven veliki supermarket.


 

VILA PINE TREE - AGNONDAS

 

Vila starijeg datuma, smeštena je u prelepom mediteranskom vrtu, okružena cvećem, borovima i maslinama, možemo reći da je smeštena na početku borove šume, svega oko 150 metara od centra i prelepe peščane plaže. Nalazi se na jednoj od najboljih i najlepših lokaciji na ostrvu. Vila Pine Tree, ili kako joj samo ime govori, Bor, smeštena je u malom letovalištu, nedaleko od Hore, u prlepom Agnondasu, gde se nalazi i turistička atrakcija, čuveni molo iz filma Mama Mia. Plaža Agnondas je jedna od najlepših malih uredjenih plaža na ostrvu, okružena borovima i okupana besprekorno čistim, kristalno bistrim, plavim morem u prelepom malom zalivu. Vila Pine Tree, ima parking, veliko dvorište i vrt sa igralištem za decu, zidani roštilj i trem za sedenje. Agencija ima sobe na visokom prizemlju i prvom spratu. U dvokrevetnim sobama sa pogledom na dvorište i vrt nalazi se francuski ležaj, kupatilo i lepa terasa sa garnituroim za sedenje. Opremljene su frižiderom standardne veličine, TV-om, bežičnim internetom i klima uredjajem (uračunati u cenu). Na svakoj etaži gde se nalazi po 5 soba, nalazi se dobro opremljena, moderna, kuhinja sa svim neophodnim posudjem, koja je na raspolaganju svim gostima. Veličina sobe je cca 19 kvm + terasa. Vila Pine Tree je odlične B+ kategorije, ima peškire, parking i ležaljke u vrtu. Vilu preporučujemo ljubiteljima prirode, mirnog odmora i rekreacije. Autobuska stanica do Hore i Stafilosa ili Panormosa i Glose je na oko 100 metara od vile. Pored nekoliko taverni na plaži, u Panormosu se nalazi i dobro snabdevena mala prodavnica.


 

VILA KYMATA - PANORMOS

 

Vila starijeg datuma, smeštena je u prelepom mediteranskom vrtu, okružena cvećem, borovima i maslinama. Nalazi se, na možda i najboljoj i najlepšoj lokaciji na ostrvu. Vila Kymata je smeštena na samoj plaži, u najpoznatijem letovalištu ostrva, u prelepom Panormosu i ima sopstveni izlaz na plažu. Plaža u Panormosu je šljunkovita i jedna od najlepših uredjenih plaža na ostrvu, okružena borovima i okupana besprekorno čistim, kristalno bistrim, plavim morem u prelepom plavo-zelenom zalivu. Kompleks se sastoji od tri objekta, ima parking, veliko dvorište, vrt sa igralištem za decu, zidani roštilj i trem za sedenje. Agencija ima studije u dva objekta na prizemlju, prvom i trećem objektu od mora. U prvom objektu se nalaze dvokrevetni i trokrevetni studio sa pogledom na dvorište, odnosno bočno ka moru i sastoje se od kuhinje, francuskog ležaja, odnosno francuckog i standardnoig, kupatila i velike terase sa garnituroim za sedenje. U trećem objektu od mora se nalazi dvokrevetni studio i trokrevetni apartman sa velikim terasama i pogledom i izlazom na dvorište. Dvokrevetni studio se sastoji od kuhinjskog dela (mali šporet sa rernom i veliki frižider sa zamrzivačem), dela sa francuskim ležajem, kupatila i lepe velike terase sa garniturom za sedenje. Trokrevetni apartman pored kuhinjskog dela ima francuski ležaj, izdvojenu malu sobu sa jednim standardnim ležajem, kupatilo i veliku terasu sa garniturom za sedenje. Opremljeni su TV-om, bežičnim internetom i klima uredjajem (uračunati u cenu). Veličina studija i apartmana je cca 18 - 22 kvm + terasa. Vila Kymata je, prvi objekat B+ i treći objekat B kategorije, ima peškire, parking i ležaljke u vrtu i na plaži. Vilu preporučujemo ljubiteljima prirode, mirnog odmora i rekreacije. Autobuska stanica do Hore i Stafilosa ili Glose je u neposrednoj blizini vile. Pored nekoliko taverni i barova na plaži, u Panormosu se nalazi i dobro snabdevena prodavnica.


 

Kontakt

Pronadjite nas