Ljoret de Mar

 

LJORET DE MAR - leto 2017.

 

Ljoret de Mar - je mali katalonski turistički grad na mediteranskoj obali sa oko 30.000 stanovnika. Nalazi se u provinciji Đirona, na 70 km od Barselone. Nekada je bio ribarsko selo sa oko 7km dugim peščanim plažama. Osim po fenomenalnim plažama, poznat je i po svojim kulturnim, arhitektonskim i prirodnim atrakcijama…

  Preuzmite program


 

HOTEL "DON JUAN CENTER" **

LOKACIJA: Nalazi se u centru mesta i na oko 200m hoda do plaže.

HOTELSKA PONUDA: Poseduje restoran, bar, otvoreni bazen, solarijum, igraonicu i TV salu.

SOBE: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC) i balkon.

USLUGA: Polupansion (doručak i večera – švedski sto). Postoji mogućnost doplate za pun pansion i za ALL inclusive uslugu.

POGODNOSTI: Blizina centra mesta i plaže.

 www.donjuanhotels.com


 

GUITART CENTRAL PARK ***

 

GUITART CENTRAL PARK RESORT & SPA  3* – Lloret de Mar  www.hotelguitartcentralpark.com
Položaj hotela: hotel je iz poznatog lanca ekonomičnih i sadržajnih Guitart hotela, obogaćen SPA sadržajima. Okružen je mirnim ulicama u središnjem delu Ljoret De Mara, udaljen je oko 300m od dela grada poznatog po četvrtima sa atraktivnim večernjim i noćnim provodom, diskotekama, raznovrsnima restoranima, muzičkim kafeima, barovima i drugim mestima za celodnevnu zabavu. Okružen je brojnim prodavnicama, šoping centrima i restoranima. Od gradske plaže je udaljen oko 400m, a od posebno uređene i poznate Fenals plaže oko 250m do koje se stiže najkraćim putem, stepenicama koje prolaze kroz kompekls Guitart hotela. Gosti hotela imaju specijalan pristup kazinu Gran Casino Costa Brava koji je u vlasništvu ovog poznatog hotelskog lanca.
Hotelski sadržaji: Ovaj veliki resort ima četiri zgrade okruženih terasama i vrtovima. Hotel poseduje recepciju, hotelski lobi sa barom i TV salonom. Hotel Central Park ima razne barove  Habarenas, Salsa Cafe bar, Salsa Pool bar, Yatch club i sezonske restorane u kojima se služe jela mediteranske, lokalne i internacionalne kuhinje i pansionski obroci  Mediterano, Havana, Costa Brava i Petit Gril. Tri otvorena bazena na sunčanoj terasi sa ležaljkama i suncobranima i pool barom, dečji bazen, zatvoreni bazen, igraonica za decu, dečji mini klub, dadilja (uz doplatu), ambulanta. Spa centar sa tretmanima i masažom (uz doplatu). U okviru Spa centra nalazi se i zatvoreni bazen sa toplom vodom (uz doplatu).Teniski teren i teretanu na otvorenom. Sef boksove na recepciji. Lift. U večernjim časovima za goste se organizuje zabavni i animatorski program. Wi-fi internet u zajedničkim prostorijama je besplatan.
Sobe: Economic soba 3*– zgrada hotela ima pet spratova i 250 standardnih ekonomičnih soba. Sobe poseduju: centarlizovani klima uređaj, TV sa satelitskim programom, wi-fi internet (uz doplatu), kupatilo, balkon.
Usluga: polupansion – doručak, večera – buffet servis (samoposluživanje).

  HOTEL "DON JUAN" ***

LOKACIJA: Jedan je od najpoznatijih hotela u Ljoret de Maru, nalazi se na oko 100 metara hoda do centra i na oko 300 metara hoda do plaže.

HOTELSKA PONUDA: Poseduje 3 restorana, bar, igralište za decu, mini klub za decu,  parking, razne vrste animacijskih aktivnosti, internet centar, teniski teren, konferencijsku salu, TV salu i nekoliko otvorenih bazena.

SOBE: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, sef, klima uređaj i balkon.

USLUGA: Polupansion  (doručak i večera – švedski sto). Postoji mogućnost doplate za pun pansion i za All Inclusive uslugu.

www.donjuanhotels.com

  {gallery}SpanijaLjoretDonJuan{/gallery}


 

HOTEL "SELVAMAR" ***

Lokacija: Nalazi se na oko 500 m od centra i na oko 700 m od gradske plaže.
Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto.
Smeštaj: Sve sobe su sa TWC-om, fenom, telefonom, minibarom, terasom, TV-om, sefom, klimom i internet konekcijom.
Sadržaj hotela: U sklopu hotela nalazi se više restorana, barova, otvoreni i zatvoreni bazen, fitnes centar, više terena za tenis i skvoš, đakuzi, sauna, solarijum, internet, stoni tenis, TV i video sala ...
Doplate: Korišćenje mini bara, sefa i parkinga.

  {gallery}SpanijaLjoretSalvamar{/gallery}


 

HOTEL "FESTA BRAVA" ***

Lokacija: Hotel se nalazi u centru grada, na samo 100 m od glavne ulice i šoping zone i na 400 m od plaže. Hotel je napravljen 1970. godine, a poslednji put je renoviran 2006. godine.
Usluga: Polupansion (doručak i večera) -  švedski sto.
Smeštaj: Na 8 spratova, raspolaže sa 176 lepo uređenih soba, od kojih svaka ima kupatilo, prostranu terasu, telefon, SAT TV, klimu, grejanje, sef, fen za kosu.
Sadržaj hotela: Odličan  servis  koji ovaj hotel pruža, čini ga  veoma popularnim. Poseduje otvoreni  bazen, bazen  za  decu, park, parking, salu  za rekreaciju, đakuzi,  salu za zabavu, bar, TV salu, a sve zajedničke prostorije su klimatizovane. U  punoj sezoni je organizovan program.
Doplate: Korišćenje parkinga.

  {gallery}SpanijaLjoretFestaBrava{/gallery}


 

HOTEL "MARIA DEL MAR"  ***

Lokacija: Hotel se nalazi u centru Ljoret de Mara, 300 metara od plaže i 100 metara od autobuske stanice. U blizini hotela se nalaze barovi, restorani i radnje.
Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto.
Smeštaj: Hotel ima 323 sobe, sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, telefon, TV, klimu, krevetac, grejanje, sef i balkon.
Sadržaj hotela: Recepcija radi 24h, veliki ulazni hol sa pet liftova, restoran (a la carte), zatvoren bazen, otvoren bazen, ležaljke za sunčanje oko bazena, garažu ili parking, soba za prtljag, mini klub, program animacije, tv sala, bar, internet deo, wi-fi internet, sef.
Doplate: Korišćenje kreveca, garaže ili parkinga i sefa.

  {gallery}SpanijaLjoretMariaDelMar{/gallery}


 

HOTEL "SAVOY" ***

Lokacija: Nalazi se na 100 metara od plaže.
Usluga:
 Pun pansion (doručak, ručak i večera) - švedski sto.

Smeštaj: Hotel ima 164 sobe rasporeðene na 7 spratova. Svaka ima kupatilo, fen, telefon, SATTV, klimu, terasu, a neke i pogled na more.
Sadržaj hotela: Prostran ulaz i dva lifta olakšavaju dolazak sa koferima i kolicima. U sklopu hotela se nalazi bazen za odrasle, bazen za decu, bar pored bazena, terasa za sunèanje, TV sala, bilijar, video igre, internet zona, masaža i sef. U veèernjim satima u hotelu se organizuje muzički spektakl.
Doplate: Korišćenje kreveca za bebe. 

   


 

HOTEL "ACAPULCO" ***

Lokacija: Porodični hotel na 400 metara od plaže, u centru Ljoreta.
Usluga: Polupansion  (doručak i večera) - švedski sto.
Smeštaj: Svaka soba ima  kupatilo, fen, TV,  telefon, klimu , mini bar, internet konekciju, a većina ima i terasu.
Sadržaj hotela: U sklopu hotela je internet zona, bilijar, video igre, otvoreni bazen za decu i odrasle, đakuzi, diskoteka i zatvoreni parking. Hotel organizuje dva puta u nedelji zabavno veče sa animacionim programom.
Doplate: Korišćenje mini bara i zatvorenog parkinga.

    {gallery}SpanijaLjoreTAcapulco{/gallery}


 

HOTEL "COPACABANA" ***

Lokacija: Hotel se nalazi u centru Ljoret de Mara, 400 metara od plaže.
Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto. 
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 162 sobe, koje su opremljene kupatilom, telefonom, klimom, tv, sef (uz doplatu) i balkonom. 
Sadržaj hotela:  Recepcija radi 24h, restoran (a la carte), lift, bar, bazen, bar na bazenu, bazen za decu, sauna, đakuzi, noćno obezbeđenje, menjačnica, wi-fi internet, frizer, teretana, tenis, stoni tenis, bilijar, skvoš, TV sala, sala za konferencije, garaža ili parking. Parkiranje je moguće 25 metara od hotela, na parkingu Grand Casina. 
Doplate: Korišćenje klime, sefa, parkinga i garaže.

  {gallery}SpanijaLjoretCopacabana{/gallery}


 

HOTEL "LA CAROLINA" ***

Lokacija: Nalazi se u mirnijem delu centra Ljoret de Mar-a, urađen u etno stilu. Nalazi se oko 350 metara od gradske plaže.
Usluga: Polupansion (doručak  i večera) - švedski sto.
Smeštaj: Sve sobe su komforne sa TWC-om, TV-om, sefom, terasom i klimom. Sve sobe imaju pogled na bazen.
Sadržaj hotela: U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, igraonica, terasa za sunčanje, bazen, TV sala, stoni tenis i parking.
Doplate: Korišćenje parkinga.

  {gallery}SpanijaLjoretLaCarolina{/gallery}


 

 HOTEL "FLAMINGO" ***

Lokacija: Nalazi se u centru Ljoret de Mara. Udaljen je oko 200 m od plaže.
Usluga: Polupansion (doručak  i večera) -  švedski sto.
Smeštaj: Svaka soba poseduje: TWC, SAT TV , telefon, internet konekciju i terasu.
Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, otvoreni bazen, bar, sef, internet konekcija, terasa za sunčanje, centar za zabavu. U blizini hotela se nalaze restorani, barovi i radnje.
Doplate: Korišćenje sefa i internet konekcije.

  {gallery}SpanijaLjoretFlamingo{/gallery}

Kontakt

Pronadjite nas