Santa Susana

SANTA SUZANA - leto 2017.

 

Santa Susanna  je gradić koji postaje sve značajniji na turističkoj mapi Katalonije zbog novosagrađenih luksuznih hotela, dobre mikroklime, prelepih plaža. Položen je na obali Costa Maresme, i sa mestom Malgrad de Mar čini jednu turističku celinu. Dugačka par kilometara i mestima široka peščana plaža, veliki broj prodavnica, restorana i barova, idealno su mesto za miran porodični odmor.

Preuzmite program


 

HOTEL "ALHAMBRA"

Lokacija: Udaljen je oko 100 metara od plaže, 300 metara od centra Santa Susanne i 1km od Malgrata de Mar.
Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto
Smeštaj: Hotel je renoviran 1999.godine. U arapskom je stilu i poseduje 244 soba od kojih neke imaju pogled na more, a neke pogled na bazen. Svaka soba poseduje kupatilo, telefon, SAT TV, klimu, grejanje, sef i terasu.
Sadržaj hotela: Hotel ima bazen za decu i odrasle, park za decu, vrt, klimu i grejanje u zajedničkim prostorijama, TV salu, mašine za zabavu, salu za ples, bilijar, ping-pong, diskoteku, teretanu, saunu, solarijum, internet kafe, servis za pranje i peglanje i program za animaciju.
Doplate: Korišćenje sefa.

 


 

HOTEL "INDALO PARK"

Lokacija: Nalazi se na oko 50 metara hoda do plaže i na oko 10 minuta hoda do centra mesta.

Hotelska ponuda: Poseduje restoran, bar, bilijar, sef, internet, 2 otvorena bazena za odrasle, bazen za decu, zatvoren bazen, razne animacije za decu i odrasle, mini klub za decu, igraonicu, TV salu i internet.

Sobe: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, sef, klima uređaj i balkon.

Uslufa: Polupansion  (doručak i večera – švedski sto). Postoji mogućnost doplate za pun pansion.

 www.indalopark.com


 

HOTEL "SANT JORDI SERHS"

Lokacija: Nalazi se na oko 50 metara hoda do plaže i na oko 2 minuta hoda do centra mesta.

Hotelska ponuda: Poseduje restoran, bar, bilijar, sef, internet, otvoren bazen za odrasle, bazen za decu, TV salu, razne animacije za decu i odrasle.

Sobe: Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, sef, klima uređaj i balkon.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto). Postoji mogućnost doplate za polupansion, pun pansion i ALL inclusive uslugu. 

www.hotelserhssantjordi.com


 

HOTEL "CAPRICI VERD"

Lokacija: Nalazi se na samom šetalištu, 100 metara je udaljen od plaže.
Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto.
Smeštaj: Smeštajni kapacitet 266 soba, sve imaju TWC, SAT TV, klimu, telefon, mini bar, internet konekciju, sef i terasu.
Sadržaj hotela: Pored restorana, hotel ima 2 bara i „spa centar“ sa bazenom, saunom, đakuzijem i teretanom.
Adaptiran je za osobe sa otežanim kretanjem.Gosti mogu da koriste bazen koji ima izdvojeni deo za decu ili da se zabave igrajući stoni tenis i video igrice. Najmlađi posetioci imaju svoj klub, a o njihovoj zabavi i zabavi starijih brine tim animatora.
Doplate: Korišćenje sefa, internet konekcije i parkinga.

 

 


 

 HOTEL "RIVIERA" 

Lokacija: Oko 100 m od peščane plaže u neposrednoj blizini centra i brojnih sadržaja. Stanica gradskog prevoza nalazi se odmah ispred hotela.
Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto.
Smeštaj: Sve sobe poseduju klimu , SAT TV, telefon, kupatilo, terasu.
Sadržaj hotela: Hotel poseduje restoran, bar, bazen za decu i odrasle, igralište za decu, bilijar, sef na recepciji, internet.

 

 


 

 HOTEL "TAHITI PLAYA" 

Lokacija: Hotel je smešten na samoj obali preko puta plaže u Santa Susanni. Lokacija hotela predstavlja jednu od najvećih prednosti samog objekta, jer ima direktan pristup plaži. Udaljen je od tržnog centra 100 metara.
Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto
Smeštaj: Raspolaže sa 472 sobe. Sve sobe su klimatizovane i poseduju kupatilo, terasu, telefon, SAT TV, sef. Postoje sobe koje su adaptirane za osobe sa otežanim kretanjem.
Sadržaj hotela: Od ostalih hotelskih sadržaja svakako treba izdvojiti najveći bazen u Santa Susanni, sa dubinom do 4,6 metara, za manju decu postoji i dečiji bazen, đakuzi, bašta, parking, kafeterija...
Doplate: Korišćenje sefa i parkinga.

 

 

Kontakt

Pronadjite nas